Kajabi Meetup

Høsten 2024, Oslo
Vi vil annonsere dato så snart som mulig.

 

Ja, jeg ønsker å være med
Ønsker du å møte andre online gründere og lære deres suksess-strategier. Ønsker du å bli utfordret og å strekke deg mot nye mål? Kunne du tenke deg å knytte kontakter og samarbeide tett med andre som er på samme reise som deg? Reserver din plass på Kajabi Meetup høsten 2024 i Oslo

(Vi vil annonsere en dato så snart som mulig.)


Vi gjentar suksessen og ønsker å invitere deg til et nytt læringsrikt, hyggelig og uformelt nettverkingsevent med likesinnede online gründere.

Vi starter med noen læringsrike innslag og avslutter kvelden med tapas og minglingDet er begrensede antall plasser, så vær rask med å melde deg på om du ønsker å bli med. 

Ja, jeg ønsker å være med

Kveldens foredrag:

Effektive og lærerike foredrag. Varighet 15-30 minutter pr. foredrag

Christine Høst

Christinehost.no

5 nøkler til en vellykket webinarlansering

Christine Høst er onlinegrunder med kurset Ti steg til utleid hytte. Hun benytter webinar som lanseringsmetode, og i dette foredraget vil hun dele åpent om suksesser og feil i hennes første fem webinarlanseringer. Christine har bakgrunn fra næringslivet og har tatt med seg en "smidig" måte å jobbe på. Hun tester, evaluerer og justerer i korte sykluser, og får derfor god innsikt i hva som fungerer og hva som ikke fungerer.

Christine har gode resultater på Instagram, hennes viktigste kanal for å trekke trafikk til webinarene. Følg henne på christinehost.no på instagram i forkant av foredraget, så får du også med deg oppbyggingen til hennes webinar den 2. mai.

Monica Gulbrandsen

Trenforlivet.no

Bygg en medlemsportal som folk elsker og bli værende i: Monicas 5-års-reise

Monica har drevet medlemsportal med flere hundre medlemmer siden siden 2017 Monica forteller hvordan hun startet opp portalen og hvordan hun klarer å få inn nye medlemmer og hvilke strategier hun bruker for å hjelpe medlemmene med sine utfordringer så de blir i portalen lengst mulig.

Stikkord for foredraget er:
- hvordan starte en medlemsportal?
- hvordan få folk til å kjøpe medlemskap?
- hvordan få de til å bli lengre enn en måned eller 2?
- hvordan nå ut til nye potensielle kunder så det er flere å selge til?

Roger Kvaløy

Kajabihjelp.no - Kajabi Norsk Brukgergruppe

Fra YouTube-nybegynner til tusenvis av abonnenter på 6 måneder.

Få et innblikk i hvordan Roger bygde YouTube-kanalen "Kajabihjelp på norsk" fra bunnen av. Dette foredraget er mer enn bare en case-studie. Det er en fortelling om lidenskap, dedikasjon og hva som skal til for å lykkes på youtube. Du får også svar på hvorfor han startet en youtube kanal, og hvordan dette allerede på kort tid har gitt vekst i businessen.

Stikkord for foredraget er:
- Hvorfor i det hele tatt starte youtube kanal?
- Hvordan bygge  og vedlikeholde en suksessfulle youtube kanal?
- Hvorfor fokus på youtube algoritmer, perfekt video produksjon m.m IKKE er veien å gå.
- Synergieffekter av videoproduksjon

Hege Christine

Hegecristine.no - Digitalkollektivet.no

Bruk av AI for å tilpasse innholdet og budskapet ditt på flere plattformer.

På 15 minutter skal jeg vise hvordan man kan ta ett stort innholdsstykke, som en lang video eller artikkel, og dele det opp for å bruke på flere plattformer – fra YouTube og podcaster til blogger, e-poster og sosiale medier. Hovedpoenget er å se på hvordan vi kan bruke AI til å gjøre dette på en effektiv måte, og å tilpasse innhold og budskap slik at det passer perfekt til ulike plattformer

Stikkord for foredraget er:
- Hvordan kan innhold gjenbrukes på tvers av flere plattformer?
- Hvordan kan AI spare tid og gjøre innholdet bedre?

Spørsmål og svar

Kajabi Meetup Norge

 


 

Målet med Kajabi Meetup Norge er å skape et inspirerende fysisk fellesskap hvor vi sammen kan optimalisere og utnytte Kajabi som et verktøy for nettbaserte innholdstjenester.

 

Ja, jeg ønsker å være med