Kajabi Meetup

Torsdag 18.januar kl. 17.00, Oslo

 

Salg av billetter er avsluttet
Vi gjentar suksessen og ønsker å invitere deg til et nytt læringsrikt, hyggelig og uformelt nettverkingsevent med likesinnede online gründere.

Vi starter med noen læringsrike innslag og avslutter kvelden med tapas og minglingDet er begrensede antall plasser, så vær rask med å melde deg på om du ønsker å bli med. 

Salg av billetter er avsluttet

Kveldens foredragsholdere

Tema: bli en bedre FORMIDLER
og få flere kunder i 2024 🚀

Nils Petter Nordskar100% tydelighet kan mangedoble interessen for virksomheten din

 

Nils Petter er sannsynligvis den mest rutinerte tekstforfatteren i norsk reklamebransje! Han gir seg aldri, og er et godt eksempel på at alder bare er et tall. Han har startet og solgt to topp reklamebyråer og ett internettselskap. Han har vunnet Gullblyanten og en haug med andre priser. Nå er han mentor på StartupLab, hvor det sitter ca 120 tech-startups som blant annet lurer på hvordan de skal kommunisere idéene sine. 

Monica GulbrandsenRiktig formidling på Facebok gir deg flere kunder.


Min største glede utenom familien, er å jobbe med kundene mine enten via bootcamper, eller via hjemme- onlinetrening. Jeg trener til en hver tid godt over 350 damer via på ulike hjemme-onlinekurs og medlemsportal. Jeg brenner for å hjelpe damer til å komme i bedre form, slik at de kan føle seg superbra både fysisk og mentalt! Min visjon er å hjelpe så mange damer som som overhodet mulig til å føle seg sunne, glade, energiske og sporty!

Roger KvaløyHvordan enkelt teknisk automatisere din formidling i Kajabi? 


Roger Kvaløy, tilbyr teknisk hjelp på Kajabi-plattformen til gründere og bedrifter i Norge. Kvaløy har IT-utdannelse og har jobbet i IT-bransjen siden 1993, og startet med nettbaserte løsninger i 1999. Han eier og administrerer også Kajabi Norsk Brukergruppe på Facebook med over 1 350 medlemmer.

Spørsmål og svar

Kajabi Meetup Norge

 


 

Målet med Kajabi Meetup Norge er å skape et inspirerende fysisk fellesskap hvor vi sammen kan optimalisere og utnytte Kajabi som et verktøy for nettbaserte innholdstjenester.

 

Salg av billetter er avsluttet